مزایای ماکروویو

استفاده از ماکروویو یکی از روش های عالی و کم مصرف انرژیی برای پخت غذا می باشد.
سرعت پخت غذا و گرم کردن غذا در ماکروویو یک سوم اجاق گاز معمولی می باشد.

معایب ماکروویو

هیچ وقت غذا های خیلی غلیظ را داخل ماکروویو قرار ندهید. به عنوان مثال شما نباید غذا هایی مانند فیله مرغ، تخم مرغ و… را توسط مایکرویو بپزید. ماکروفر برای طبخ غذایی همچون کباب یا غذا هایی که آب آن ها کم است مناسب نیست. برای طبخ کباب می توانید از اجاق گاز معمولی استفاده کنید.
در ماکروویو نمی توانید از ظروف فلزی استفاده کنید

و این کار بسیار خطرناک است زیرا اشعه را منعکس می کند و می تواند باعث جرقه زدن و یا آتش سوزی شود.

و این کار بسیار خطرناک است زیرا اشعه را منعکس می کند و می تواند باعث جرقه زدن و یا آتش سوزی شود.هزینه ی برق مصرفی ماکروویو کمی بالا می باشد.
از ماکروویو برای پخت و پز های طولانی و یا حجم زیادی از غذا استفاده نمی شود. برای این منظور بهتر است تا از اجاق گاز استفاده شود.
استفاده از ماکروویو باعث خشک شدن مواد غذایی می شود، زیرا رطوبت داخل مواد غذایی را از بین می برد.
از ماکروویو بیشتر برای گرم کردن غذا و یا طبخ غذا های نیمه آماده استفاده می شود.
ماکروویو غذا را از داخل می پزد.

در صورتی که در اجاق گاز های معمولی غذا ابتدا از بیرون و سپس درون غذا پخته می شود. واین منحصر به فرد ترین مزایا مایکروویو می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *